Vi lagar din TESLA

 

För dig med Tesla

Vi är auktoriserad skadeverkstad för Tesla vilket innebär att vi har genomgått utbildningar för att på bästa sätt kunna ta hand om din bil. Tesla ställer höga krav på kompetens, lokaler, verktyg och utförande. Detta gör att du med trygghet kan lämna din Tesla till oss.

Har du råkat ut för en skada?

Gör så här:

  1. Kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl skadan
  2. Boka tid för skadebesiktning hos oss
    – Bor du inte i Stockholm? Fyll i formuläret nedan, gärna direkt i mobilen så blir fotograferingen enklare.– Självklart kan du även boka tid för besiktning på plats hos oss, Skyttbrinksvägen 33, Tumba. Ring 08-530 379 60 för att boka tid.
  3. Vi bokar efter godkännande av försäkringsbolaget en tid för reparation av skadan

 

Skadebesiktning

För tillfället har vi ingen möjlighet att hantera skadebesiktningar via hemsidan/e-post. Vi ber dig istället kontakta oss via telefon för att boka en skadebesiktning. Ring oss på 08-530 379 60

Fyll i nedan uppgifter om du inte har möjlighet att boka besiktning på plats så kan vi enklare och snabbare hantera din skada. När bilderna är mottagna gör vi en kalkyl som skickas till försäkringsbolaget. Återkoppling med tidsförslag för reparation sker när vi mottagit ett godkännande av försäkringsbolaget.