Skadeverkstad

Vi reparerar din bil om du råkat ut för en skada

Har du råkat ut för någon form av skada – stöld, trafik- eller vagnskada? Lugn, vi hjälper dig med allt från tips och råd till färdigreparerad bil.

Vi utför bilreparationer såsom plåtarbeten, lackskador, rostskador och samarbetar med billackerare, allt för att du som kund enkelt ska kunna lämna din bil till oss så sköter vi resten. 

Har du en Tesla, klicka här.

Vilka försäkringsbolag?

Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag, kontakta oss om du är osäker. Du kan även be ditt försäkringsbolag om att få utföra reparationen hos oss så hjälper de dig.

Har du Trygg Hansa som försäkringsbolag och fått en skada, klicka på loggan nedan så får du all information du behöver för att få hjälp med skadan hos oss.

Trygg Hansa

Tesla Approved Body Shop

Vi är auktoriserad skadeverkstad för Tesla. Läs mer här.

 

Skadebesiktning

För tillfället har vi ingen möjlighet att hantera skadebesiktningar via hemsidan/e-post. Vi ber dig istället kontakta oss via telefon för att boka en skadebesiktning. Ring oss på 08-530 379 60

Fyll i nedan uppgifter om du inte har möjlighet att boka besiktning på plats så kan vi enklare och snabbare hantera din skada. När bilderna är mottagna gör vi en kalkyl som skickas till försäkringsbolaget. Återkoppling med tidsförslag för reparation sker när vi mottagit ett godkännande av försäkringsbolaget.

 

Ellte Bil & Försäljning AB

Skyttbrinksvägen 33
147 39 Tumba

www.elltebil.se